Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шоста хвиля мобілізації: Синютка сподівається на патріотизм галичан

У проведенні шостої хвилі мобілізації є труднощі, але Львівщина є однією із найбільш патріотичних областей. Так сьогодні, 31 липня, голова Львівської ОДА Олег Синютка прокоментував для Гал-інфо проведення чергової хвилі мобілізації в області.
Фото - Тарас Грень
 

«Складнощі  звичайно є, але якщо говорити про Львівщину, то вона є однією із найбільш патріотичних областей. Думаю, що львів’яни і ті, які на фронті, і ті, які готуються стати плечем до плеча, щоб захистити Батьківщину, гідно виконають свій обов’язок. Для тих, хто сьогодні не став у лави, потрібно найголовніше – подумати про тих хлопців, які вже більше як рік не бачили своїх дітей, не були із своїми батьками. Ми мусимо їх поміняти, але розуміємо, що вони не покинуть своїх позицій. Вони так само люди із своїми емоціями та переживаннями», - сказав Синютка.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, шоста хвиля мобілізації на Львівщині, яка розпочалася 16 червня, триватиме 60 днів - до другої половини серпня.

Раніше заступник голови Львівської ОДА Андрій Корнат повідомив, що влада має зробити так, щоб 2 600 чоловік з Львівщини пішло у ЗСУ, адже п’ята хвиля не була виконана.

«Поки не буде на належному рівні проведена мобілізації, ми не зможемо поміняти людей, які вже рік часу воюють на Донбасі», - сказав Корнат.

Він додав, що дійсно багато людей, в тому числі і зі Львова, не йдуть у ЗСУ.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ