Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шостий флот ВМС США високо оцінив професіоналізм українських моряків

Представники американського ракетного есмінця Donald Cook (DDG 75), який бере участь у спільних навчаннях з українським флагманом «Гетьман Сагайдачний» (U-130), високо оцінили професійну підготовку українських моряків. Про це йдеться в офіційному повідомленні, поширеному прес-службою Шостого флоту ВМС США, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на "Укрінформ".

"Українські ВМС, їх оглядова група і команда берегової охорони дуже добре обізнані в виявленні та затриманні суден, що ведуть незаконну діяльність на морі. Добре було дізнатися, що українські моряки мають досвід, і можна працювати з цією командою, якби довелося у відкритому океані" , - навели в прес-службі оцінки членів екіпажу американського есмінця.

4 вересня український та американський бойові кораблі провели спільні тренування з відпрацювання взаємодії в морських операціях, а також ліквідації аварійних ситуацій. Тренування проходили в рамках нинішніх військово-морських навчань Sea Breeze із залученням наземних і повітряних компонентів. Планується, що навчання триватимуть до 12 вересня.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ