Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб: 1 травня у зоні АТО минуло без втрат

За минулу добу внаслідок бойовий дій жоден з українських військовослужбовців не загинув і не отримав поранення. Про це на брифінгу 2 травня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

За даними штабу, протягом останньої доби кількість порушень режиму припинення вогню з боку противника значно зменшилася.

"Бойовики здійснили 6 збройних провокацій уздовж усієї лінії зіткнення. Зокрема, на луганському напрямку бойовики застосували стрілецьку зброю та гранатомет поблизу Новозванівки. На напрямку Донецька єдиним порушенням перемир’я був 15-хвилинний обстріл зі стрілецької зброї та гранатометів в районі Авдіївки", - повідомив Лисенко. 

У напрямку Маріуполя відбулися 4 провокації, зокрема неподалік н.п. Комінтернове стріляли з зенітної установки та гранатомета по позиціях сил АТО біля Водяного, та з гранатометів по українським військовослужбовцям біля Талаківки.

"Ще дві провокації зафіксовані по українських опорних пунктах поблизу Гранітного. Бойовики застосували зенітну установку і гранатомет. Усі провокації на напрямку були короткотривалими", - зазначив Лисенко. 

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ