Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО: бойовики навмисне зривають процес розведення сил і засобів

Незважаючи на показові дії представників НЗФ ОРЛО, щодо «готовності» до відведення сил і засобів на ділянці розведення №1 «Станиця Луганська», які 6 квітня були висвітлені у засобах масової інформації Російської Федерації та ОРДЛО, бойовики насправді мали за мету звинуватити Українську сторону у невиконанні Мінських домовленостей. Про це повідомили у прес-ценгтрі штабу АТО на Фейсбук з посиланням на СЦКК.

Зважаючи на той факт, що режим повної тиші на ділянці №1 фіксувався вже більше чотирьох діб, штабом АТО 6 квітня проведено координаційну нараду з питань розведення сил та засобів на даній ділянці 9 квітня цього року. 

Проте, 6 квітня, у період з 20.05 до 20.40 незаконні збройні формування ОРЛО, зі сторони населеного пункту розташованого на Горі князя Ігоря, здійснили обстріл ділянки розведення сил і засобів №1 «Станиця Луганська» із застосуванням великого крупнокаліберного кулемету, АГС та стрілецької зброї.

Даний факт свідчить про навмисний та підступний зрив бойовиками розведення сил і засобів на зазначеній ділянці.

Українська сторона твердо стоїть на позиції виконання всіма сторонами всіх пунктів Мінських домовленостей, у тому числі Рамкового рішення Трьохсторонньої контактної групи про розведення сил і засобів, підписаного 21 вересня 2016 року та неухильно виконує всі взяті на себе зобов'язання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ