Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Штаб АТО: ситуація залишається напруженою

Ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається напружено. За минулу добу, 12 березня, зафіксовано 82 обстріли позицій Збройних Сил України. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь для зниження вогневої активності ворога. За добу поранено 5 українських захисників, повідомили в прес-центрі АТО на Фейсбук.

Порушуючи існуючі домовленості російські терористичні війська обстрілюють укріплення українських захисників зі зброї калібром більше 100 мм.

Так на Маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 мм окупанти вели вогонь по позиціях неподалік Широкіного, Новотроїцького, Мар’їнки та Красногорівки, окрім того по Широкіному бив танк. З 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та гранатометів російські найманці обстрілювали Гнутове, з БМП, СПГ - Водяне, а по Павлополю та Чермалику вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку не спокійно було в Авдіївці, де ворог використовував окрім стрілецького озброєння, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем ще й міномети та танки. А близько 19.00 до обстрілів долучили ще і РСЗВ БМ - 21 “Град”. Опорні пунктах сил АТО поруч Невельського, Верхньоторецького, Зайцевого, Опитного та Камянки окупанти обстріляли з мінометів калібру 82 мм. А по захисниках шахти Бутівка - з БМП та СПГ. 120 мм міномети били по Луганському.

На Луганському напрямку російські окупанти з великокаліберних кулеметів та гранатометів обстріляли позиції поруч Валуйського, Новоолекандрівки та Новозванівки, а зі 120 мм мінометів укріплення в районі Кримського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ