Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Штаб блокади показав "наказ" на силовий розгін, у поліції назвали документ "фейком"

Сьогодні, 13 березня, Штаб блокади торгівлі з окупантами оприлюднив фото наказу на силовий розгін та затримання учасників блокади. Відповідний документ вони розмістили на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.
Фото з Citynews.net.ua.

На фото видно підпис голови поліції Донецької області, заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна.

«Новоспечений заступник голови нацполіції Аброськін підписав наказ про силовий розгін блокади торгівлі на крові. До 20 березня – учасників блокади планують взяти під варту. Більше того, Аброськін санкціонував застосування зброї проти блокувальників!», - йдеться у повідомленні.

Водночас сам В’ячеслав Аброськин назвав цей документ «фейком».

«Задля привернення до себе уваги вирішили підробити «наказ Аброськіна», - написав він на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що раніше Штаб блокади торгівлі з окупантами повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук про те, що на редуті «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці розпочався штурм із залученням БТРа. Пізніше з'ясувалося, що на редут прибула спецгрупа СБУ.

Також нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, 28 лютого відбувся штурм редуту блокади у Кривому Торці. Тоді озброєні «тітушки» штурмували редут силами, що у 5-6 разів переважають сили блокадників.

За повідомленням Штабу, тоді для прикриття використовували пенсіонерів та телекамери, а поліція повністю бездіяльна. Один з блокадників отримав легке ножове поранення у ногу.

Невідомі намагалися захопити тепловози з вугіллям та знищити редут.

Додамо, що раніше сутичка з поліцією була біля Бахмутського блокпосту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ