Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Штаб одного з кандидатів в президенти замовляв у львівських ЗМІ чорний піар проти Степана Хмари, – журналіст Савєльєв

Штаб одного із кандидатів в Президенти намагався розмістити у львівських газетах замовний матеріал проти Степана Хмари. Усі відмовилися, погодилися тільки одна тернопільська газета, зараз Хмара судиться з нею. Газета немає шансів виграти справу. Про це сьогодні, 29 січня, під час круглого столу «Замовні матеріали в українських ЗМІ: моніторинг та правова оцінка» заявив головний редактор газети «Ратуша» Микола Савєльєв.

 

За його словами, у замовному матеріалі подано недостовірну інформацію про Степана Хмару, відтак останній мав право подавати в суд на будь-яку газету, яка оприлюднить цю інформацію. Так само могли робити й багато кандидатів в президенти, проти яких деякі газети подавали недостовірну інформацію. Але штаби вирішили, що краще не воювати з газетами.

 

Крім того, Миколу Савєльєва здивувала синхронна поява у багатьох львівських ЗМІ інформації про одруження Миколи Мельниченка та журналістки Наталії Розинської. Це виглядала як політтехнологія одного із штабів. Також журналіст розкритикував поведінку прес-служби екс-судді Зварича, яка була незадоволена, що на неї нібито виливають багато бруду. Савєльєв не розуміє як у людини, яка сидить може бути прес-служба. Зварич не може мати такого вільного доступу, щоб так часто робити заяви для преси.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ