Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Шукають людину, що «замінувала» чотири торгових центри у Львові

Вчора, 30 листопада, після обстеження вибухотехніками чотирьох торгових центрів у Львові вибухових пристроїв не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування. Про це повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, в середу о 16.39  надійшло повідомлення від чергового по управлінню СБУ у Львівській області про замінування у Львові торгово-офісних центрів "Магнус"- вул. Шпитальна 1, "Скриня" – вул. Городоцька 179, "Опера Пасаж" – проспект Свободи 27, "Роксолана"- площа Соборна 14. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" у складі 42 осіб та 11 од. техніки.

Місце подій було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з торгових центрів виведено близько 2260 осіб із них 970 працівників торгових центрів.

Працівниками Національної поліції м. Львова, спеціалістами вибухово-технічного відділу Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгових центрів та прилеглої території. О 20:25 . пошукові роботи завершено, вибухівки не виявлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ