Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шустер "вилетів" з ефіру

Лідера фракції “УДАР” Віталія Кличка та інших лідерів опозиційних сил не пустили на ефір до Савіка Шустера. Ведучий програми попередньо запросив їх на ефір, проте охорона намагалася не пустити опозиціонерів в студію. Про це повідомила прес-служба УДАРу.

Опозиціонерам сказали, що в першій частині програми виступатимуть представники Партії регіонів і розповідатимуть про євроінтеграцію, а потім запросять їх.

Водночас, коли розпочалася рекламна пауза, охорона каналу повідомила, що до студії заходити не можна.

Врешті-решт опозиціонери таки змогли потрапити до студії. В цей час на каналі тривала рекламна пауза. Депутати від Партії регіонів, присутні в студії, виступають проти того, щоби в програмі брали участь лідери опозиційних сил. І фактично блокують трансляцію політичного шоу.

По завершенні реклами замість продовження Шустер Live телеканал Інтер транслює художній фільм.

Програма Савіка Шустера мала бути присвячена не підписанню Угоди про асоціацію з ЄС.

За повідомленням УП, лідерів опозиції Віталія Кличка, Олега Тягнибока та Арсенія Яценюка не випустили в прямий ефір програми "Шустер LIVE" о 20:30, як було заплановано.

Фото Ірини Геращенко 

Під час реклами, яка була після першої частини програми, лідери опозиції увірвалися до студії і намагалися з'ясувати, чому їх не впускали.

До студії також зайшов Павло Елізаров – акціонер "Савік Шустер Студіо", який був на вході і керував охороною.

Коли рекламна пауза завершилася, виявилося, що в ефірі телеканалу "Інтер" почався показ серіалу.

Коли це з'ясувалося ведучий Савік Шустер в розмові з гостями в студії сказав, що, мабуть, це буде його останній ефір на телеканалі "Інтер" і таким чином він прощається з присутніми.

Шустер також сказав, що не знає, чи буде в п'ятницю продовження ефіру, і заявив, що не знав, що він буде перерваний серіалом.

На момент написання новини відбувалася суперечка між депутатами-"регіоналами" Оленою Бондаренко, Володимиром Олійником та Олександром  Вілкулом, які взяли участь в першій частині програми, а також депутатами від опозиції.

У студії приглушили світло.

Яценюк заявив, що опозиція не збирається залишати студію, поки не відновлять ефір політичного ток-шоу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ