Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сім’ї учасників АТО зможуть безкоштовно подорожувати Україною в рамках програми “Поїздки вихідного дня”

Другий рік поспіль діє програма “Поїздки вихідного дня” – для моральної підтримки та емоційної допомоги дружинам воїнів АТО. Про це повідомив сайт "Військовий навігатор України".

Програму реалізує Всеукраїнська громадська організація “Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО”, створена у 2014 році жінками, котрі допомагали реабілітуватися своїм рідним, які повернулися з АТО, і пережили всі проблеми разом із ними.

Організатори повідомляють: “Поїздки вихідного дня” – реабілітаційна практика, яка допомагає відпочити, отримати багато позитивних емоцій і завести нових друзів. У 2017 році заплановано екскурсії в Чернігів, Львів, Черкаси, Житомир, Бахмут, Миколаїв, Білу Церкву, Полтаву й інші міста.

Поїздки відбуваються з травня по вересень у два міста щомісяця. Збираючись разом, жінки із сімей учасників АТО діляться пережитим досвідом, підтримують одна одну і разом вирішують труднощі, з якими довелося зіткнутися. Кожна поїздка передбачає групові екскурсії визначними пам’ятками і найцікавішими місцями міст України, майстер-класи для дітей і дорослих, невимушене спілкування з психологом.

Організатори намагаються набирати в кожну поїздку нових учасниць, щоб охопити якомога більше охочих із сімей бійців. Таким чином, приєднуються мами і дружини з усієї України, найчастіше, завдяки хорошим відгуками учасниць програми.

“Головна перевага таких поїздок – реабілітація, яка відбувається легко й непомітно. Насичені вихідні в новому місті в компанії своїх дітей і людей, які розуміють твій біль, далеко від проблем і клопотів – впевнений крок у бік успішного відновлення і звільнення від пережитого”, – так описала свої враження Ольга, учасниця минулорічної поїздки до Львова, яка втратила чоловіка в Іловайському котлі.

Охочих взяти участь у поїздці просять звертатися за контактним номером 0 800 21 10 10 або заповнити анкету за посиланням.

Військовий навігатор України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ