Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сім’ї загиблих на сміттєзвалищі отримають двокімнатні квартири

Виконавчий комітет прийняв рішення про надання житла сім'ям 3 загиблих рятувальників на Грибовицькому сміттєзвалищі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Після підпалу на полігоні у нас сталася дуже велика біда – загинуло троє героїв-рятувальників. Тому обов’язок міста – максимально взяти під опіку їхні родини. Раніше ми на виконкомі вже прийняли рішення про стипендії для дітей рятувальників. Я вважаю, що було б морально, було б правильно, щоб місто надало помешкання для тих родин», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами заступника начальника управління житлового господарства Галини Мазур, йдеться  про двокімнатні квартири на території міста Львова.  Де саме – наразі невідомо. До кінця року департамент житлового господарства та інфраструктури повинен подати пропозиції щодо процедури закріплення цього житла.

«Я думаю, що ми постараємось найближчим часом розглянути ці пропозиції. Місто не будує житло, резервних фондів таких не має. Але над цим питанням буде працювати департамент, і я думаю, що десь незабаром пропозиції будуть озвучені», – зазначає Галина Мазур.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ