Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СК «Отаман» успішно виступив на чемпіонаті Європи з драгонботу

Львівський спортивний клуб «Отаман» успішно виступив на чемпіонаті Європи з драгонботу, що завершився в Угорщині. У Сегеді визначали найкращих як і серед національних збірних, так і серед клубів.

Найбільше порадували представники команди «Отаман» 40+ (тренер Роман Бундз), які у клубних змаганнях не мали рівних на дистанціях 200, 500 та 2000 метрів. До трьох золотих медалей команди ветеранів додала ще дві (золото 500 м та срібло 2000 м) основна команда «Отаман», кістяк якої склали молоді спортсмени Львівщини. У загальному медальному заліку львівські «Отамани», виборовши 5 медалей, фінішували на третьому місці, пропустивши вперед лише клуб з Польщі та Угорщини.

Натомість українська національна збірна посіла друге командне місце серед дев'яти країн-учасниць змагань, виборовши 13 комплектів нагород. За підсумками фінальних заїздів наші співвітчизники здобули перемогу на дистанції 2000 м в дисципліні S20 серед чоловіків.

9 комплектів срібних медалей у наступних заїздах :

на дистанції 200 м в міксті в дисципліні S10,S20 та серед чоловіків в дисципліні S20 ;

на дистанції 500 м серед жінок в дисципліні S10, серед чоловіків в дисципліні S20 та міксті в дисципліні S20;

на дистанції 2000 м як серед чоловіків, так і серед жінок в дисципліні S10, а також в міксті S20.

Тричі українським екіпажам вдалося замкнути трійку фіналістів — на дистанціях 200 м та 500 в дисципліні S10 серед чоловіків, а також в міксті на 500 м в дисципліні S10.

Богдан Пастернак, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ