Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Скала» у товариському матчі обіграла «Демню»

Друголігова стрийська «Скала», готуючись до офіційних матчів у другій лізі, у товариському поєдинку обіграла спортивно-культурний клуб «Демню» - одного з лідерів чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини.
ФК "Скала"

Матч відбувся на навчально-тренувальній базі ФК «Скала», що у селі Довге. По ходу матчу «Скала» програвала з рахунком 0:1, однак знайшла в собі сили не тільки відігратися, а й вийти вперед. Два голи за «Скалу» у цьому матчі провів нападник Василь Цюцюра.

«Вважаю була рівна гра, - каже кореспонденту Гал-інфо головний тренер «Скали» Василь Малик. – «Демня» виглядала дуже достойно, особливо у першому таймі. Можливо, і суперник цікавіше виглядав за нас у першій половині матчу. Вважаю, наші заміни дозволили нам переломати хід матчу. У другому таймі ми повністю оновили склад, в той час коли суперник зробив лише 5-6 замін. Свіжість нових футболістів далася взнаки. Далося взнаки і те, що ми грали на фоні серйозних фізичних навантажень. На цей матч ми вийшли одразу після занять у тренажерному залі. Загалом, ми залишилися задоволені цим спарингом».

У суботу, 13 лютого, «Скала» зіграє зіграє матч другого туру меморіалу Ернеста Юста проти ФК «Стебник», у неділю, 14 лютого, «Скала» зіграє товариський матч проти рівненського «Вереса». Матч відбудеться у Львові на штучному полі стадіону «Сокіл». Початок матчу о 14:00. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ