Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Скандал довкола Львівської міської ТВК

Народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук закликає Львівську міську територіальну виборчу комісію провести перерахунок голосів. Про це повідомила прес-служба Петра Писарчука.

Зокрема, у повідомленні сказано: «Партію регіонів звинувачували у намаганні сфальсифікувати результати виборів, тому що вона нібито монополізувала утворення дільничних виборчих комісій. Відбулися вибори. Згідно з законом, люди, які мали на це повноваження, мали претензії до організації виборчого процесу, склали акти, як це передбачає закон. Законом передбачено, що ці акти повинна розглянути ТВК і прийняти по них рішення. В чому полягає парадокс? В тому, що якраз Партія регіонів домагається того, щоб акти про порушення були розглянуті, а люди, які звинувачували її у намаганні сфальсифікувати вибори, сьогодні блокують прийняття рішення і блокують роботу комісії протягом усього дня, затягуючи час для того, щоб у незаконний спосіб оголосити результати виборів», - заявив Петро Писарчук.

Відтак, на його переконання, для того, щоб зняти усі протиріччя та звинувачення у фальсифікаціях необхідно провести перерахунок голосів. «Ми ставимо питання, якщо потрібно, здійснити перерахунок голосів. Чому його так бояться? Оскільки нас звинувачують, що ми фальсифікатори, що ми маємо більшість у комісіях, то яка проблема? Давайте перерахуємо», - наголосив П. Писарчук.

Він закликав громадськість та політичні сили не дозволити сфальшувати результати виборів у Львові. «Відбуваються дуже нехороші речі, я би просив громадськість і політичні сили не дати сфальшувати результати виборів, провести все у відповідності до того, як передбачає закон і на тому поставити у Львові крапку», - сказав народний депутат.

Петро Писарчук наголосив, що йому прикро за тих «патріотів», які присутні в ТВК, які розказували про чесні вибори, але бояться чесного підрахунку голосів.

«Я розумію, що пана Сліпецького возить Мочарський, який виграв вибори в окрузі буцімто від Партії регіонів. Я розумію, що є не зовсім ясна і чітка позиція обласної державної адміністрації. Їм здається, що вони уникнуть відповідальності. Марно так собі думають», - підкреслив Петро Писарчук".

Додамо, що сьогодні ЗМІ повідомили, що начебто голова Львівської міської ТВК Ігор Сліпецький звернувся в  міліцію  з того приводу, що ніби представники ПР з погрозами вимагали від нього, щоб він провів перерахнок голосів.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ