Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Скандал на Нацраді реформ. Версія Авакова

Арсен Аваков оприлюднив свою версію того, що відбулося на Нацраді реформ.

"Щойно на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього - чому він по ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіму .. і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ? .. - Втратив над собою контроль. 

Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Міхаілом Саакашвілі .. ти корумпований міністр .. а я чесна людина .." перейшов до прямих образ. Я утримався від того, щоб його вдарити - хлюпнув йому в обличчя водою. 

Я давно не бачив настільки ошизівшого популіста .. Не давав сказати нічого - перебиваючи всіх, включаючи Президента.

Саакашвілі - пустобер на труднощах, що не відповідає ні за що ..

Вистачить мені артистів і циркачів. Орати треба а не тріпатися!

Незручні запитання викликають істерику? - Набридло .. я не збираюся терпіти хамство войовничого мерзотника, що шукає гучний привід для відставки, проваливши роботу на своєму безпосередньому місці. Не маю наміру терпіти хама, який обманює мою країну красивою позою - всі гавнюки, а він у білому ..

Корупціонерів потрібно садити, а не говорити про них місяцями не надаючи фактів. Чи не Сакварелідзе займається ОПЗ? Тільки при чому тут розмови Саакашвілі з російським Уралхімом ?

ОПЗ потрібно продавати відкрито-західній компанії з ім'ям а не офшоркам російського олігарха, з яким шушукаються чиновники, прикриваючись гучними фразами.

Просто треба було Саакашвілі відповісти .. а він зірвався .. Невинне питання викликало істерику і образи .. на злодієві загорілася шапка?", - написав Арсен Аваков у Facebook.

Только что на Раде реформ господин Саакашвили в ответ на мой вопрос к нему - почему он по ОПЗ общался с русским олигарх...

Опубліковано Arsen Avakov 14 грудня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ