Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Скандальний матч у Винниках завершився внічию

Скандальний матч у Винниках між першоліговим місцевим «Рухом» та одеською «Жемчужиною» завершився внічию 2:2.

По ходу матчу «Рух» перемагав суперника з рахунком 2:1, однак не зміг втримати перемогу. Одесити зрівняли рахунок в компенсований арбітром час.

Скандальний і водночас дуже емоційний епізод стався наприкінці першого тайму, коли під час однієї з атак «Руху» арбітр побачив, що пошкодження у попередньому ігровому епізоді отримав воротар «Жемчужини» Ширяєв і зупинив гру. За всіма канонами футбольної етики, джентльменської поведінки та принципів фейр-плей одесити під час введення суддею м’яча у гру мали віддати його «рухівцям», проте вони несподівано провели швидку атаку, а Вдовиченко з дальньої відстані пробив за комірець воротарю Дяченку. Таке футбольне хамство обурило всіх присутніх – і гравців винниківської команди, і вболівальників, і керівництво «рухівців» на чолі з президентом Григорієм Козловським, який вирішив відстояти своїх підопічних, апелював до тренерського штабу одеської  команди, щоби справедливість восторжествувала. Після тривалих перемовин знайшли компроміс, і принципи чесної гри взяли гору. Футболісти одеської команди без спротиву з їхнього боку дозволили капітанові «Руху» відновити паритет у рахунку.

Що цікаво, за надто емоційну поведінку арбітр вилучив з лавки запасних нового головного тренера «Руху» Володимира Мазяра.

ФК «Рух» 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ