Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Скарга Президенту на львівську мерію - думка одного підприємця — Олег Синютка

«По-перше, я думаю, що це була приватна думка одного підприємця, а не позиція всього львівського бізнесу. По-друге, вважаю, що ми обрали правильну позицію, ставши на захист чесного та легального бізнесу. Ми не можемо урівнювати в правах тих підприємців, які працюють згідно з чинним законодавством, і тих людей, які заробляють гроші, порушуючи закон», — так прокоментував «Гал-info» перший заступник міського голови Львова Олег Синютка вчорашнє звернення до Президента України Віктора Ющенка львівського підприємця Лілії Долінської під час форуму «Бізнес і влада», в якому жінка висловила обурення на дії львівської влади щодо відсутності співпраці між малим та середнім бізнесом та міської владою.
«Щодо малого та середнього бізнесу, то ми допомагаємо їм, спрощуючи дозвільні процедури», — зазначив Синютка. Він висловив сподівання, що вчорашній виступ на президентському форумі – це думка одного підприємця, а не позиція всього об’єднання підприємців «Крок».
Нагадаємо, львівський підприємець Лілія Долінська учора під час форуму «Бізнес і влада», який проходив у Києві, за участі Віктора Ющенка, прем’єр-міністра Юлії Тимолшенок та голови ВРУ Арсенія Яценюка поскаржилася Главі держави на львівську мерію. Вона наголосила, що Львівська міська рада не співпрацює з малим бізнесом і не дотримується чинного законодавства у цій сфері. Йдеться зокрема про проблему МАФів.
У свою чергу Президент України Віктор Ющенко доручив Генпрокурору розібратися з нормотворчістю Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ