Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів'ян запрошують на культовий фестиваль "Флюгери Львова"

29 квітня стартує культовий львівський фестиваль "Флюгери Львова". Цьогоріч міжнародний фестиваль святкує своє 15-річчя.
Дзиґа

Фестиваль триватиме з 29 квітня до 1 травня.

Як розповів сьогодні, 20 квітня, на прес-конференції один із організаторів заходу, прес-секретар мистецького об'єднання «Дзиґа» Юрко ВовкоГон, на "Флюгерах Львова" виросли цілі покоління слухачів та музикантів, а гурти, які починали свою кар'єру стали зірками.

"Найбільш дорогим для нас цей фестиваль є тим, чим він не змінюється, а це його атмосфера. Саме для фестивалю один раз у рік відкривають дворик Львівської Ратуші", - зазначив Юрко ВовкоГон.

За словами Юлії Хомчин, депутата комісії культури ЛМР, координатора арт-проектів МО «Дзиґа», місія фестивалю - це впродовж років зберегти свою унікальність та львівськість.

"Цьогоріч на наших "прокиданнях" у неділю буде гурт "Крихітка". Взагалі аналогів таких ранкових концертів "прокидань" немає. Тому я закликаю усіх приходити рано о 10:00 на концерт, який передбачається бути дуже ніжним, трепетним та красивим. 

Як розповіла сама Саша Кольцова, вона дуже готується до цієї події і вже підготувала "приджазовану програму", - підкреслила Юлія Хомчин.

Вартість квитків

  • на один день: при вході - 250 грн, попередній продаж - 200 грн;
  • на "Прокидання із Крихіткою": при вході - 150 грн, попередній продаж - 120 грн;
  • абонемент на усі дні: 600 грн;

Додамо, за 15 років на фестивалі виступило 283 гурти, відвідало фестивалі понад 100 тис. людей, дерева у дворику виросли на 80 см.

Детальніше із програмою можна ознайомитись за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ