Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скнилівський міст обіцяють відкрити через кілька днів

Станом на 3 липня на шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід м. Львова на ділянці км 7+222 с. Холодновідка дорожники влаштували верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА). Проводяться роботи з влаштування бар’єрного та перильного огородження, повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Будівельники завершили роботи по відновленню конструкцій та облаштування гідроізоляції та під’їзних шляхів.

Протягом двох місяців будівельники змонтували вісім крайніх балок моста, виконали роботи із заміни зношених елементів моста,  бетонування монолітної  плити, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно з кошторисно-проектною документацією вартість ремонтних робіт становить 14,5 млн. грн.

Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 с. Холодновітка, Пустомитівського району побудований в 1963 році.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ