Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Слухання справи щодо незаконного привласнення 15 земельних ділянок під будівництво АЗС відбудеться 3 травня 2007 року

Слухання справи щодо незаконного привласнення 15 земельних ділянок під будівництво АЗС відбудеться 3 травня 2007 року. Про це “Гал-info” розповіла депутат Львівської міської ради Віра Лясковська.
За словами Віри Лясковської, судове засідання, яке анонсували попередньо 28 квітня, не відбулося, оскільки його взагалі не мало бути.
„Наші адвокати щось наплутали з датами і даремно зібрали депутатський корпус на засідання, якого не було. Зараз ми активно опрацьовуємо матеріали і до засідання суду підготуємося суттєво”, – зазначила вона.
 Перше слухання у цій справі відбулося 17 квітня 2007 року. Однак тоді суд оголосив перерву, відповідне клопотання подали депутати Львівської міської ради, що відстоюють інтереси міста в суді. Оголошення перерви в судовому засіданні було зумовлене тим, що паралельно в апеляційному суді, але іншою колегією суддів, розглядається позов Львівської міської ради до СП „Західна нафтова група” та ПП „Галицькі страви” про визнання недійсним правочину, тобто договору купівлі-продажу 15 земельних ділянок між Львівською міською радою та ПП „Галицькі страви”. Оскільки, як стверджують депутати, цей договір був укладений на основі сфальсифікованої ухвали №688 від 29.06.2000 року.
За час перерви юристи міської ради мали подати документи, які підтверджують, що законного набуття власності на згадані земельні ділянки „Західною нафтовою групою” не відбулося.
Інтереси міста у судовому засіданні захищатимуть депутати Львівської міської ради Віра Лясковська, Тетяна Крушельницька, Олег Махніцький, Володимир Гірняк, а також Василь Білоус, голова Личаківської районної адміністрації та експерт із земельних питань Петро Коваль. На засідання також запрошуються представники ЗМІ та громади Львова, щоб разом відстоювати інтереси міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ