Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині водій збив на смерть чоловіка

На Львівщині водій «Вольво» травмував пішохода, внаслідок чого він помер у лікарні. Про це сьогодні, 19 квітня, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 17 квітня близько опівночі на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Сокільники, Пустомитівського району на Львівщині.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Вольво», 43-річний житель Київської області, здійснив наїзд на пішохода, 28-річного мешканця Івано-Франківської області. Пішохода з діагнозом «черепно-мозкова травма, відкритий перелом правої гомілки» було доставлено у лікарню, де він внаслідок отриманих травм помер.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ