Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Смертельна ДТП під Києвом: через дикого кабана загинуло троє людей

Вчора, 25 травня, вночі на автодорозі «Біла Церква – Сквира», поблизу с. Шамраївка зіткнулися легковики «RENAULTLOGAN» та «RENAULT KANGOO».Від отриманих тілесних ушкоджень троє людей загинули, ще двоє знаходяться в лікарні. Причиною моторошної аварії стала дика тварина, яка зненацька вибігла на автодорогу.

ГУ НП у Київській області

Як повідомляють у ГУ НП у Київській області, попередньо встановлено, що 40-річний водій «RENAULT LOGAN» намагався об'їхати дикого кабана, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги.  Проте, на швидкості автомобіль занесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з транспортним засобом «RENAULT KANGOO», під керуванням 46-річного жителя Сквирського району.

ГУ НП у Київській області

Внаслідок зіткнення 40-річний водій та 23-річний пасажир автомобіля «RENAULT LOGAN», а також 48-річний пасажир автомобіля «RENAULTKANGOO» загинули на місці події. До Сквирської центральної лікарні з тяжкими травмами доставлено 46-річного водія та 41-річного пасажира «RENAULT KANGOO».

ГУ НП у Київській області

ГУ НП у Київській області

Тіла загиблих направлені на судово-медичну експертизу. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ