Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Смертельне ДТП за участі авто Димінського: МВС має намір оголосити у розшук винуватця

«У МВС та Національної поліції не будуть торгувати честю і пам'яттю загиблої 31-річної дівчини. І доведуть розслідування до пред'явлення звинувачень і оголошенню в розшук справжнього винуватця загибелі Наталії Тріль», - про це на своїй сторінці на ФБ написав народний депутат України Антон Геращенко.

Антон Геращенко: «Честю загиблої доньки не торгують!

У серпні цього року Україна була вражена трагедією, коли у Львові автомобіль Mersedes, яким користувався відомий бізнесмен Петро Димінський, став учасником ДТП, в результаті якого загинула 31-річна львів'янка Наталя Тріль.

По приїзду поліції охоронець Димінського Андрій Борщ заявив, що за кермом автомобіля був саме він, а не його шеф.

Брат загиблої Степан Мацевко написав пост про загибель своєї сестри, молодий красивої дівчини, який отримав 42 тисячі перепостів і 17 400 лайків. (https://m.facebook.com/story.php...).

У ньому він заявив, що не вірить в те, що за кермом «Мереседеса» був охоронець Димінського Андрій Борщ, і що він і сім'я загиблої вимагатиме відповідальності саме Петра Димінського, якого і вважає справжнім винуватцем ДТП.

Брат загиблої мав усі підстави так заявляти. В ході слідства були одержані фактичні дані, які чітко показали, що охоронець Димінський Андрій Борщ в принципі не міг бути за кермом у момент ДТП, оскільки приїхав на місце через півгодини після трагедії.

Слідчі поліції, бажаючи докопатися до істини, зробили експертизу біологічних залишків на  водійській подушці безпеки, що спрацювала, на предмет встановлення справжнього винуватця ДТП.

Слідчі також провели обшуки вдома та на роботі у Петра Димінського на предмет виявлення належних йому залишків ДНК.

Викликали його на допит. Однак Димінський, якому, мабуть, було що приховувати, 22 серпня вилетів за кордон і з тих пір вже четвертий місяці не повертається.

А сьогодні (тобто 9 грудня) адвокат охоронця Димінського опублікував заяву матері Наталії Тріль на ім'я слідчого і прокурора, в якому вона заявляє про те, «що всі матеріальні збитки, які заподіяні ДТП за участю її дочки повністю відшкодовані». (http://www.pravda.com.ua/news/2017/12/9/7164893/).

Правда, не вказуючи при цьому ким - підставним фунтом Андрієм Борщем або чи його шефом Петром Димінським.

У той же час брат загиблої дівчини заявив, що цією ж заявою матері Наталії він відсторонений від розслідування загибелі своєї сестри.

Очевидно, що адвокати зробили все від них залежне для того, щоб переконати матір Наталії не за дорого і, найголовніше, до суду відмовитися від матеріальних претензій до винуватця цього ДТП.

За це їм щедро і платить справжній винуватець ДТП.

Ось у чому їх головна мета і ціль примусу щодо матері загиблої зробити таку заяву.

У МВС та Національної поліції не будуть торгувати честю і пам'яттю загиблої 31-річної дівчини. І доведуть розслідування до пред'явлення звинувачень і оголошенню в розшук справжнього винуватця загибелі Наталії Тріль.

За її загибель відповість той, хто був за кермом «Mercedes», а не «фунт» і не підставна особа.

Така позиція і Міністра МВС Арсена Авакова і Голови Національної поліції Сергія Князєва і моя особисто.

Можете в цьому не сумніватися».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ