Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сміттєпереробний завод на Львівщині може з’явитися до кінця року

Сміттєпереробний завод на Львівщині може з’явитися ще до кінця року. Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час запису телемарафону на «Львів-ТБ», присвяченого 25-й річниці незалежності України.

Зокрема, відповідаючи на запитання, чому влада Львова і Львівщини поводиться зі сміттям у ХХІ столітті, як в первісні часи, Олег Синютка наголосив, що для побудови сміттєпереробного заводу у влади як області, так і Львова, є усі необхідні ресурси та можливості.

Телемарафон «25 років незалежності» транслюватиметься в ефірі телеканалу «Перший Західний» (колишній телеканал «Львів-ТБ») 24 серпня 2016 року о 18:00 год.

Окрім голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, гістьми цього унікального проекту стали: голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, Львівський міський голова Андрій Садовий, Преосвященний Владика Володимир, головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв, Львівський міський голова (1998-2002) Василь Куйбіда, народний депутат України І-VІ скликань Ярослав Кендзьор, співачка та телеведуча Софія Федина, голова Львівської обласної асоціації юристів Володимир Ортинський, Заслужений енергетик України Іван Ніронович, радник Голови Правління «Укрзалізниці» Богдан Піх та Голова правління PKP LHS (Республіка Польща) Збіґнєв Трачіхлєб.

Чим жила Львівщина і Львів цих 25 років незалежності - дивіться в ефірі «Першого Західного» 24 серпня 2016 року о 18:00 год.

Фото - Ольга Березюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ