Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Снєгирьов: Бойовики стягують сили на околиці Луганська

Бойовики ОРЛО продовжують активну передислокацію військових підрозділів та важкої бронетехніки по території тимчасово окупованих районів Луганської області. Про це йдеться у повідомленні Дмитра Снєгирьова.

І далі: "Передислокація окремих підрозділів «Народної міліції» самопроголошеної ЛНР зафіксована в районі м. Металіст. За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», поблизу м. Металіст в лісополосі зафіксовано 4 БМ-21 «Град», 2 САУ, 3 танки, 2 БТР і близько 120 бойовиків.

Передислокацію підрозділів «Народної міліції» та бронетехніки бойовиків зафіксовано в районі с. Веселеньке. За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», в цьому районі зафіксовано прибуття 3 БМП та автомобіля «Урал» з живою силою.

В тимчасово окупованому Луганську на виїзді з міста зафіксовано рух колони,яка налічувала 12 автомобілів з живою силою бойовиків. Судячи з напрямку руху, йдеться про передислокацію підрозділів «народної міліції» в район проведення батальйонно-тактичних навчань бойовиків («Лутугинські табори»).

Крім того, зафіксовано транспортування пошкодженої бронетехніки бойовиків в місця постійної дислокації, а саме: бази «Транспеле» в м. Луганськ.

Примітно, що діяльність розвідгруп ГІ «Права Справа» відбувається на тлі безпрецедентної за своїми масштабами антидиверсійної кампанії, яку проводять співробітники «МГБ ЛНР». Так, з 7 на 8 червня 2016 року співробітниками «МГБ ЛНР» затримано 57 осіб. Приводом для затримання стало те, що останні нібито порушили режим комендантської години.

Як повідомлялося раніше, в межах місячника боротьби з проукраїнським підпіллям співробітниками «МГБ ЛНР» затримано військовослужбовця «народної міліції» та директора проекту міжнародної неурядової організації Оксану Микитенко".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ