Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Війна з Росією

Снєгирьов: ОРЛО готова до посівної з українським добривом

На засіданні "уряду" самопроголошеної "лнр" "міністр сільського господарства" Руслан Сороковенко прозвітував про т. зв. готовність підпорядкованого йому "міністерства" до проведення весняно-польових робіт. Під час свого виступу Сороковенко повідомив про те,що "республіка" на 91% забезпечена насіннєвим матеріалом, який постачається в ОРЛО з території України та РФ. Про це йдеться у повідомленні Дмитра Снєгирьова.

За словами "міністра сільського господарства" Сороковенка, його "міністерство" повністю задовольнило свої потреби в мінеральних добривах. Наразі на складах є понад 3000 тонн селітри.

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" запустило виробництво аміачної селітри. Запуск відбувся 15 лютого 2016 року. Селітра випускається з привізного аміаку від Черкаського «Азоту» і АТ «Міндобрива», Росош. Норма вироблення краще, ніж торік взимку.

Нагадаємо, за даними співробітників моніторингової місії ОБСЄ, через лінію розмежування в обидві сторони продовжують курсувати товарні потяги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ