Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Снігопад паралізував перевали у Карпатах

Снігопад паралізував гірські дороги у Карпатах. Поліція зупинила рух на перевалах для вантажівок. Дорожники пробують розчистити дороги від снігу. На Закарпатті перекрили ділянку траси Київ – Чоп між Ужгородом та Мукачевим, а також траси Мукачеве – Рогатин. Про це йдеться у повідомленні рятувальників Закарпаття.

У горах Львівської та на високогiр'ї Iвано-Франкiвської і Закарпатської областей очікують значного рiвня лавинної небезпеки. Вночі і вдень пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах 25-30 м/с. Про це йдеться у повідомленні Укравтодору.

Також обмежили рух вантажівок на Галичині.

Вчора через відключення електрики зупинився гірськолижний підйомник. У ньому перебували 52 людини. Зупинка сталася 3 січня о 13:15 на горі Погар Сколівського району Львівщини. Рятувальники під'єднали аварійне живлення канатної дороги і о 14:20 лижників зняли з підйомника. Туристи провели в ньому годину.

6-7 січня температура знизиться вночі до -13 -19°С у Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях. Місцями похолодає до -20 -26°С, вдень до -11 -17°С. У Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській області вночі та вдень до -7 -13°С, в Криму та Приазов'ї до 0 -6°С.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ