Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Снітинський залишається ректором Львівського аграрного університету до 1 жовтня

31 липня Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на зайняття посади ректора Львівського національного аграрного університету. Як стало відомо Гал-інфо, Володимир Снітинський, ректор Львівського національного аграрного університету, обійматиме керівну посаду до 1 жовтня за умовами контракту. ​
Львівський національний аграрний університет

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають учене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Строк подання заяв - два місяці з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають узяти участь у конкурсі, повинні подати такі документи: 

заяву на участь у конкурсі; 

особовий листок з обліку кадрів з фотографією; 

автобіографію; 

копії документів про вищу освіту, наукові ступені та вчені звання; 

довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. №1465 («Офіційний вісник України», 2000 р., №39, ст. 1656); 

копію паспорта, засвідчену претендентом; 

копію трудової книжки; 

довідку про наявність або відсутність судимості; інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення; письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, засновником або нотаріально.

Документи надсилати на адресу: 01135, м. Київ-135, проспект Перемоги, 10, Міністерство освіти і науки України. Телефон для довідок: 481-32-35.

Вибори ректора відбудуться 25 жовтня.

Додамо, від 1998 року ректором університету був 68-річний Володимир Снітинський, доктор біологічних наук, професор, академік НААНУ, академік АВШ, заслужений діяч науки і техніки України.

Нагадаємо, 26 вересня у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького відбудуться вибори ректора. На заміщення посади подали документи чотири кандидати, серед яких Борис Зіменковський (доктор фармацевтичних наук, професор, заслужений працівник вищої школи України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, академік НАМН України, заслужений професор ЛНМУ імені Данила Галицького), який від 1998 років обіймав посаду ректора Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ