Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Соболєв: Коли до тебе приїжджає Автомайдан, наступна зупинка - Ростов

"Коли до тебе приїжджає Автомайдан, наступна зупинка - Ростов", - Єгор Соболєв про сьогоднішню поїздку з Автомайданом до маєтку Президента.

"Спочатку про сумне. За кілометр до воріт нас зустріли якісь юнаки з плакатами про підвищення зарплат і почали лягати під колеса. Коли ми з огидою їх обійшли, дорогу перегородили маршруткою. Всередині виявилися військові, які представилися "Миротворцем".

В мене запитання до організаторів цієї провокації. Ви хотіли, щоб добровольці, які приєдналися до Автомайдану, пролили кров добровольців, яких ви виставили захищати президентський маєток?

У вас не вийшло. Ми домовилися з командиром і маршрутку переставили так, щоб вона не заважала проїзду.

У воріт нас чекав ще один "антимітинг". За що саме його учасники пояснити не змогли і взагалі швидко зникли.

З президентського маєтку до Автомайдану так ніхто і не вийшов. Зате прийшли селяни з Козина, щоб сказати, що підтримують нас.

Це вже про добре. Я сьогодні бачив очі людей, як на Євромайдані. І я хочу ще раз попросити Президента, Прем'єра, багатьох колег по Парламенту зрозуміти одну важливу річ. Цьому суспільству можна допомогти зробити гарну державу, але йому неможливо завадити.

Утримати на посадах Шокіна, Охендовського, Бауліна та інших слуг клептократії нікому не вдасться. Арешти тих, хто виступає проти такого "утримання", лише прискорять кінець всіх бажаючих стати новим Януковичем.

Я прошу Петра Порошенка усвідомити: коли до тебе приїжджає Автомайдан, наступна зупинка - Ростов", - написав Єгор Соболєв у Facebook.

 

Про сьогоднішню поїздку з Автомайданом до маєтку Президента.Спочатку про сумне. За кілометр до воріт нас зустріли які...

Posted by Єгор Соболєв on 31 жовтня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ