Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соболєв побився з охороною Ради

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв розповів про свій конфлікт в охороною Верховної Ради.

Про це він повідомив кореспонденту телеканалу "112 Україна" у кулуарах Ради.

"Моє прохання, зараз, до всіх колег по Раді, зрозуміти, що ми зараз маємо останній шанс врятувати, вирішити ситуацію мирним шляхом. Я сьогодні вже бився з охороною ВР, яка так само, як у Вілкула, не пускає людей, на яких замовлені пропуски, які є дуже цивілізованими громадянами, проїхали півтисячі кілометрів, щоб потрапити до парламенту, які були на війні за незалежність, і ми знову маємо ту ж ситуацію, яка була у Вілкула в Кривому Розі, або яка була за Януковича в Києві. Якщо не буде цивілізованих рішень, ми будемо збирати людей. Ми це почали обговорювати зі Львовом, їдемо до Харкова, збираємося в Одесу. Будемо збирати всю Україну, щоб вона взяла за горло людей, які забули, що таке Євромайдан", - заявив Соболєв.

Зазначимо, зараз ініціативна група мітингувальників вже зайшла в Раду, де сьогодні заблокували трибуну з вимогою призначити вибори у Кривому Розі.

Раніше "Самопоміч" відмовилася голосувати за порядок денний до призначення виборів у Кривому Розі. Крім того, під Радою проходить мітинг криворіжців з вимогою прийняти проект закону про вибори.

Нагадаємо, Криворізький міськвиборчком оголосив кандидата від "Опозиційного блоку", чинного мера Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник, кандидат від "Самопомочі" Юрій Мілобог, - близько 48%. Розрив між кандидатами становить всього 752 голоси.

"Самопоміч" заявляє про фальсифікацію 4 тис. голосів на користь Вілкула та готує позов до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ