Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні експерти УЄФА оглядатимуть львівські готелі

Сьогодні експерти УЄФА оглянуть у Львові декілька готелів, проїдуть за спеціально розробленим маршрутом для ознайомлення з транспортним сполученням, відвідають аеропорт та декілька медичних закладів. Сьогодні ж експерти проведуть підсумкову нараду та відбудуть до Києва. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Нагадаємо, 21 листопада до Львова прибула делегація УЄФА. До складу делегації увійшли експерт з питань транспорту Філіп Бове, експерт з питань аеропортів Пітер Хемпсон, експерт з розміщення Петсі Третован, координатор проекту Маттео Гамбутто та асистент координатора проекту Стефано Манеллі. Також до Львова прибула делегація Виконавчої дирекції Федерації футболу України з підготовки і проведення фінального турніру чемпіонату Європи з футболу.
Вчора для представників УЄФА було проведено 5 презентацій. Міський голова Андрій Садовий представляв загальну презентацію міста, директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний презентував підготовку регіону у сфері транспорту, начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб представляв конкретні плани медичного забезпечення проведення ЄВРО 2012 у Львові, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик представив ситуацію з готелями, а начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Тарас Бурган презентував концепцію розвитку Львівського аеропорту.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ