Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні «Карпати» у Харкові проведуть поєдинок проти «Шахтаря»

У перший день жовтня «Карпати» гостюватимуть у Харкові, де проведуть свій поєдинок 11-го туру проти донецького «Шахтаря». На даний момент чинний чемпіон України посідає першу сходинку у турнірній таблиці. Матч на стадіоні «Металіст» розпочнеться о 17:00. Про це повідомив Інформаційний центр ФК «Карпати»

Протистоянням з «гірниками» завершить перше коло Прем’єр-ліги. Однак вже звично чемпіонат триватиме аж до зими і лише у грудні піде на перерву. Для «зелено-білих» це буде другий поєдинок з «Шахтарем» на «Металісті». Вперше Слобожанщина стала місцем проведення двобою команд Донецька і Львова у листопаді минулого року. 

Тоді «помаранчево-чорні» святкували перемогу, незважаючи на феноменальну гру в рамці Романа Підківки. Матч став справжньою окрасою чемпіонату, а майбутній чемпіон з великими труднощами переміг львів’ян з рахунком 2:1.

На тижні команда Паулу Фонсеки здавала складний екзамен у Манчестері. В поєдинку другого туру групового етапу Ліги чемпіонів «гірники» поступилися «Манчестер Сіті» з рахунком 0:2. Для «Шахтаря» то була лише друга поразка у сезоні.

На вихідних донеччани гостювали у Кропивницькому, де здолали місцеву «Зірку» (4:2). Якщо вести мову про виступи чемпіона у Прем’єр-лізі, то у 10-ти зустрічах першого кола «гірники» не перемагали лише двічі – у третьому турі програли «Динамо» (0:1), а у дев’ятому зіграли внічию з «Чорноморцем» (0:0). У решті матчів святкували перемоги.

У грі з тим же таки «Чорноморцем» не виявили сильнішого і «Карпати». Минулої неділі підопічні Сергія Зайцева швидко відкрили рахунок, однак ще до перерви пропустили. Львів’яни мали декілька моментів для того, щоб вдруге пробити Гутара, однак Мякушку і Гладкому забракло влучності. Матч так і закінчився – нічиєю 1:1. 

Головним завданням львів’ян у Харкові можна вважати стримування атак суперника. «Шахтар» є лідером за кількістю забитих голів у Прем’єр-лізі. Допомогти впоратися із цим завданням у неділю може Артем Федецький, який попередній тур пропускав через дискваліфікацію. 

Крім того, варто зауважити, що поєдинком у Харкові розпочинається серія із трьох виїзних матчів зелено-білого клубу. Наступну домашню гру львів’яни проведуть наприкінці жовтня з київським «Динамо». 
 
Прем'єр-ліга 2017/2018. Матч 11-го туру
 
«Шахтар» (Донецьк) – «Карпати» (Львів) 
 
1 жовтня. Початок –17:00. Харків. Стадіон «Металіст»
 
Арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська обл.).
 
Асистенти арбітра: Андрій Скрипка (Кропивницький), Ігор Альохін (Хмельницький).
Четвертий арбітр – Денис Шурман (Вишневе, Київська обл.).
 
Делегат ФФУ – Андрій Прохорович (Суми).
Спостерігач арбітражу – Володимир Петров (Харків).
 
Дискваліфіковані: Тарас Степаненко (Шахтар»).
 
Орієнтовні стартові склади команд (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):
 
«ШАХТАР»: Пятов, Бутко, Ракіцький, Ордець, Ісмаїлі, Фред, Коваленко, Алан Патрік, Марлос, Тайсон, Факундо Феррейра. 
 
«КАРПАТИ»: Мисак, Кортеджано, Лобай, Нестеров, Федецький, Голодюк, Худоб’як, Ді Франко, Ксьонз, Мякушко, Гладкий.
 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ