Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Львів прибирають в рамках акції «З нами місто розквітає»

Сьогодні, 1 квітня, у Львові триває загальноміське прибирання. Посадовці Львівської міської ради також взяли участь у загальноміському прибиранні в рамках кампанії «З нами місто розквітає», повідомляє прес-служба ЛМР.

Сьогодні в місті прибирають парки та лісопарки, зелені зони і сквери, вулиці та прибудинкові території, очищають береги водойм та ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища. У рамках заходу планують прибрати від сміття понад 700 га зелених зон міста, висадити значну кількість дерев та кущів.

До прибирання долучився і міський голова Львова Андрій Садовий. Спочатку у парку Замарстинівському, який є переможцем Громадського бюджету, згодом – у Левандівському парку.

Львівські комунальні підприємства забезпечили основний реманент і транспорт для вивезення зібраного сміття.

Як повідомляли в управлінні екології, загалом до міського прибирання має долучитись понад 3 тис осіб. Деякі території прибирали протягом тижня. До прикладу, у четвер відбулась велика толока у парку «Знесіння», в якій взяло участь понад 1 тис студентів.

«Представники Національної скаутської організації «Пласт» вже не вперше організовують весняну толоку. Метою заходу є залучення молоді до проблем екології, усвідомлення персональної відповідальності за стан довкілля та виховання відчуття гармонії співіснування з природою. Для того, щоб більше заохотити людей до праці, найактивнішим учасникам гарантують квитки у кіно», - повідомляють організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ