Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Сьогодні Львівщина серед лідерів хабарництва в Україні. Інфографіка

Сьогодні Львівщина серед лідерів хабарництва в Україні. Дані про це розміщені Департаментом захисту економіки Національної поліції України у Facebook.

Затримані упродовж дня посадовці-хабарники одержали 345 тисяч гривень.

Посадовців затримали під час одержання неправомірної вигоди у Київській, Львівській, Рівненській, Волинській, Кіровоградській та Миколаївській областях.

На Львівщині директор комунального підприємства у сфері надання ритуальних послуг та директор кладовища вимагали від громадянки 4 тисячі доларів США неправомірної вигоди. В таку суму оцінили керівники свій дозвіл на перепоховання померлих.

У Київській області правоохоронці затримали генерального директора держпідприємства, який за 5 тисяч доларів США погодився оформити документи та надати в оренду земельну ділянку.

Працівники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції та військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону України викрили у хабарництві помічника голови одного із судів регіону. 2,7 тисяч доларів США неправомірної вигоди вимагав та одержав від громадянина помічник голови суду за вирішення питання щодо зняття арешту з майна.

На Волині голову військово-лікарської комісії правоохоронці затримали під час одержання ним 500 доларів США та 2,7 тисяч гривень. Вказана сума була "подякою" за можливість ухилення від проходження строкової служби. Крім того, додатково у зловмисника вилучили одну тисячу доларів США та 15 тисяч гривень.

У Миколаївській області за довідку про інвалідність "просили" 600 доларів США. У даному злочині було викрито головного лікаря медичного закладу та лікаря-психіатра.
Посадовці управління Держпраці та Держпродспоживчслужби в Кіровоградській області вимагали 4 тисячі гривень за зняття з реєстрації та постановку на облік сільгосптехніки без її фактичного огляду. Затримали одного із керівників управління Держпраці та начальника відділу Держпродспоживчслужби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ