Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні львівський мер обговорив з послом Європейської комісії в Україні та Білорусі питання співпраці Львова з Європейським Союзом

Сьогодні мер Львова Андрій Садовий зустрівся з послом Європейської комісії в Україні та Білорусі Жозефом Мануелем Пінту Тейшейром. Вони обговорили низку питань щодо співпраці Львова з Європейським Союзом. Зокрема, проекти із європейськими банками, створення туристично-інформаційної інфраструктури та проект «Євроколія».
Як зазначив сьогодні під час прес-конференції Жозеф Мануель Пінту Тейшейр, ЄС надалі активно підтримуватиме ініціативи Львова щодо співпраці, однак реалізація багатьох проектів залежить саме від міста. Зокрема, відповідаючи на запитання журналістів, він зазначив: «Я позитивно ставлюся до проекту «Євроколія», однак я не беру на себе жодних зобов’язань щодо його реалізації. Тут все залежить від дій міста. Потрібно опрацювати багато матеріалів та обґрунтувати доцільність впровадження такого проекту і лише після цього приступати до будівництва».
Нагадаємо, Львів співпрацює з ЄБРР у сфері модернізації електротранспортної інфраструктури, з Європейським інвестиційним банком щодо будівництва багаторівневої транспортної розв’язки на вулицях Стрийська-Наукова, а також із урядовим банком Німеччини, який надав Львову 500 тисяч євро гранту на розробку стратегії розвитку міського транспорту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ