Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні Лясковська і Квурт звернуться до львівських нардепів, зокрема до Герман і Чорновола

Сьогодні, 31 січня, Львівська міська рада відправить листи до Верховної ради України з вимогою розібратися з ситуацією, яка склалася навколо Брюховицьких лісів та 15-ти земельних ділянок під АЗС у Львові. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила депутат Львівської міської ради, голова постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Віра Лясковська.
„В даний час ми закінчуємо оформляти листи на ім’я народних депутатів України від Львова, – каже Лясковська. – Свій підпис під листом з нашими вимогами поставить секретар міськради Володимир Квурт”.
За словами Віри Лясковської, звернення буде адресоване на ім’я нардепів-львів’ян від фракції БЮТу, НУНСу і Партії регіонів. Цим зверненням львівські міські депутати проситимуть народних обранців допомоги у вирішенні проблеми, зокрема й щодо того, аби до їхніх вимог прислухався Президент.
„Всі наші звернення, надіслані до Секретаріату Президента, так і залишилися без відповіді”, – каже Лясковська.
Як розповіла Лясковська, разом із листом народні депутати, у тому числі і від Партії регіонів - Ганна Герман і Тарас Чорновіл, отримають окреме пояснення щодо ситуації, яка склалася навколо Брюховицьких лісів та 15-ти земельних ділянок під АЗС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ