Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні на Інтер прийдуть Табачник і Тягнибок, на Шустер live – Луценко

Сьогодні гостями програми Велика політика з Євгеном Кисельовим на Інтері стануть Дмитро Табачник і Олег Тягнибок. У свою чергу, на Шустер live на ТРК Україна Юрій Луценко зустрінеться з представниками ГПУ і МВС.

Під час Великої політики у Табачника дізнаються, чи має міністр освіти право на помилку, і чи готовий він визнати свої помилки.

Крім цього, у програмі обговорять успіх ВО Свобода на місцевих виборах і з'ясують, чого очікувати від ультраправих у великій політиці - для цього в студію прийде Олег Тягнибок.

Також політичне ток-шоу на Інтері торкнеться проблеми медицини в Україні, про яку розповість Ірина Акімова.

У програмі Шустер Live на телеканалі Україна обговорюватимуться дві теми: справу проти Юрія Луценка і новий Податковий кодекс.

Для цього в студію запрошено екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з адвокатом, слідчого Генеральної прокуратури, представника МВС, а також народних депутатів Володимира Олійника, Василя Грицака, Владислава Лук'янова, Геннадія Москаля, Миколу Катеринчука, Ксенію Ляпіну, Сергія Соболєва, а також голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського і журналіста Віталія Портнікова.

Шустер live почнеться о 20.25, Велика політика - о 21.50, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ