Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Рада розгляне запровадження ID-карток

Сьогодні ВРУ має ухвалити рішення щодо обговореного вже раніше законопроекту щодо заходів економічної стабілізації Державного акціонерного товариства “Чорноморнафтогаз” у зв'язку з тимчасовою окупацією території України.

Також нардепи розглянуть законопроект про внесення змін до деяких законів щодо документів, які підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спецстатус, спрямованих на лібералізацію ЄС візового режиму для України.

Як передає кореспондент УНІАН, ВР сьогодні також розгляне питання про дострокове припинення повноважень деяких народних депутатів

Включити до порядку денного сесії передбачається низку законопроектів, серед яких, зокрема законопроект про професійну освіту та щодо забезпечення умов функціонування ринку природного газу.

Також сьогодні планується ухвалити рішення щодо законопроекту про муніципальну варту.

У другому читанні сьогодні також розглядатимуться законопроекти про державну службу, а також про наукову і науково-технічну діяльність.

Розглядатиметься також законопроект про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних.

Серед іншого розглядатимуться зміни до Митного кодексу щодо підтримки вищих навчальних закладів та наукових установ державної форми власності, евакуйованих із тимчасово окупованої території Донецької та Луганської областей.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ