Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні соснівський «Рочин» зіграє матч-відповідь з «ОДЕКом»

Сьогодні, 26 квітня, соснівський «Рочин» зіграє матч-відповідь ¼ фіналу Кубка України з футболу серед команд аматорів. Суперником команди Володимира Підкіпняка буде «ОДЕК» з Оржева, що у Рівненській області. У першому матчі команди розписали бойову нічию 1:1.
ФК ОДЕК

Повторний матч між цими командами відбудеться у Соснівці на стадіоні «Шкільний». Початок матчу – 16:00. Футбольний клуб «Рочин» закликає вболівальників прийти на стадіон та підтримати команду.

Перший матч між цими командами, який відбувся минулого тижня в  Оржеві, ще раз усім довів, що ця пара у чвертьфіналі Кубка України є однією з найсильніших та найрівніших. Протягом усього поєдинку команди діяли доволі обережно, розуміючи ціну кожної потенційної помилки у цьому матчі. У другому таймі рахунок вдалося відкрити гостям. Максим Болкіт заробив пенальті, після чого штатний пенальтист команди Микола Богданов майстерно виконав свою роботу, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах. Втім, втримати мінімальну перевагу гостям з Соснівки так і не вдалося. Андрій Наумець був найспритнішим у штрафному майданчику після стандарту і зрівняв рахунок. Нічия 1:1 в Оржеві, ймовірно таки, уже більше задовольнила «Рочин», оскільки «ОДЕКу» у цьому матчі будь-що потрібно буде забивати на виїзді. Зважаючи на це, головний тренер «Рочина» Володимир Підкіпняк уже може будувати свою тактику на цей поєдинок. Якщо відверто, то в Оржеві команди продемонстували не особливо цікавий та видовищний для вболівальників поєдинок: було багато позиційної та чоловічої боротьби і мінімум гольових моментів. Щось заставляє вірити у те, що сьогодні у  Соснівці глядачі побачать цікавіший футбол у в виконанні обох команд. Найважливіше те, що стан якісного газону на стадіоні «Шкільний» сприятиме це робити обом командам.

Переможець чвертьфінальної пари «Рочин» - «ОДЕК» у півфіналі турніру зіграє з переможцем пари «Демня» - ФК «Львів». Перший матч між цими командами завершився перемогою «Демні» на виїзді з рахунком 2:1. Зважаючи на той футбол, який продемонстрував ФК «Львів» у Соснівці минулого вікенду, ніхто не поспішає «Демню» вітати з виходом до півфіналу турніру. Сьогодні, 26 квітня, команди в «Демні» зіграють повторний поєдинок.

У ще одному чвертьфінальному матчі-відповіді Кубка України серед аматорів зустрінуться «Вікторія» (Миколаївська, Сумська обл.) та «Нова Поліція» (Кропивницький). У першому матчі перемогла команда з Кропивницького з рахунком 2:1. Єдиною командою, яка без боротьби вийшла у півфінал турніру, стала «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки. Нагадаємо, «Колос» з Зачепилівки (Харківська обл.) вирішив знятися з Кубка України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ