Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Сирія, завтра - Україна - пікет у Львові

Для привернення уваги українського суспільства до Сирійського питання та проблем сучасного стану і реалій української армії у Львові в неділю біля колишньої будівлі Галицько-Франківського військомату проведуть пікет, - повідомили в ГО «СПАС».

Громадські активісти обіцяють демонструвати плакат та роздавати листівки. Запрошуються журналісти та представники громадських обєднань. Мітинг буде проходитиме з 13:00 до 13:35.

«Ми не просто так обрали місцем пікету будівлю колишнього військомату по вул. Каліча гора,5. Військомату там не має вже 4 роки. Для нас ця будівля своєрідне відтворення справжньої картини стану української армії.

Зараз, коли міжнародне напруження в Сирії з дня на день може закінчитися іноземною інтервенцією світових агресорів США, Британії, Франції та Італії, - важливо звернути увагу на власні збройні сили. Сьогодні Сирія, завтра легкою здобиччю можемо стати ми.

Нас вже підтримали представники ПП «Молодь до ВЛАДИ та львівського УНСО. Чекаємо на розуміння проблеми у суспільстві та на відповідні заходи з боку української влади» - зазначив заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ