Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Війна з Росією

Сьогодні у Києві стартують "Ігри героїв" для бійців АТО

24 грудня о 14:00 у столичному Палаці Спорту пройдуть всеукраїнські CrossFit-змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю. Вхід вільний.

У турнірі братимуть участь майже 50 спортсменів з різних областей України. Це ветерани та інваліди АТО, а також цивільні особи з інвалідністю. Попередні етапи змагань вже відбулися у Києві, Харкові, Дніпрі, Миколаєві та Львові.

Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з інвалідністю, що їм під силу повернутися до повноцінного життя.

Як повідомляв 5.ua, 3 грудня 2016 року вісім ветеранів АТО із різними травмами узяли участь у змаганнях з CrossFit. Прийшов підтримати учасників змагань і ветеран, уповноважений президента з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко.

Нагадаємо, 30 жовтня цього року українські бійці-учасники АТО, які пройшли курс реабілітації після поранень – Вадим Свириденко, Вадим Мазніченко, Дмитро Фесенко і Павло Степанов – успішно подолали 10-кілометрову дистанцію 41-го Марафону Морської піхоти США.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ