Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові презентуватимуть унікальну книгу "Львів давній"

13 червня, у вівторок, відбудеться презентація книги польської львовознавчої літератури початку ХХ ст. "Львів давній" у перекладі Ілька Лемка. Про це повідомили організатори заходу.

"Книжки «Львівської бібліотеки» давно стали бібліографічною рідкістю. З нагоди 110-ї річниці заснування Товариства шанувальників минулого Львова видавництво «Апріорі» дає можливість сучасному українському читачеві познайомитися з найкращими зразками польської львовознавчої літератури початку ХХ ст. Книга, містить три праці з «Львівської бібліотеки»: Львівська Ратуша, Львівські передмістя та Високий замок.

Книга "Львів давній" є однією із тих ланок, котрі з’єднують в єдине ціле минуле і сьогодення, створюючи на перетині епох особливу духовну реальність – відчуття органічної єдності із середовищем у котрому живеш, і за котре відповідаєш перед прийдешніми поколіннями", - йдеться у повідомленні.

Захід відбудеться за участю перекладача Ілька Лемка, засновника видавництва "Апріорі", Юрія Николишина,  генерального консула Республіки Польщі у Львові Рафала Вольскі та наукового редактора книги Андрія Козицького.

Презентація книги відбудеться в обласній бібліотеці для юнацтва о 13:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ