Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові відбулось урочисте відкриття Пластового року

Сьогодні відбулось урочисте відкриття Пластового року. Акція традиційно розпочалась з Служби Божої на подяку за здоров’я та успішне проведення таборового літа. Урочистості продовжились біля пам’ятника Тарасові Шевченкові. Пластунів привітав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Хочу побажати вам, щоб ви знайшли нових, хороших друзів. Друзі не ті, які говорять те, що вам подобається, а які дуже часто говорять правдиві речі, можливо те, що вам не подобається. Таких людей треба цінувати. Хто старший, щоб знайшов своє кохання. Бо у Пласт йдуть тільки сильні, відважні та мужні люди.

І на завершення кілька слів, які нещодавно прочитав. Кожен з нас не вибирає час народження, кожен з нас не вибирає місце народження, кожен з нас не вибирає народ, серед якого ми народжуємось. Але кожен з нас вибирає – бути людиною чи ні. Бажаю усім вам, щоб ви були Людиною з великої букви, гідною, чесною, твердою, справедливою», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Щороку, після таборового літа, яке є логічним завершенням пластового року, Львівський осередок Пласту збирається на початку осені, щоб дати новому пластовому року старт і почути одне від одного побажання вдалої праці та щирої дружби», - зазначає Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ