Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні в Україні закінчується вступна кампанія у ВНЗ

Сьогодні, 26 липня, о 18:00 в Україні закінчується вступна кампанія у вищі навчальні заклади.

Від 29 червня вступники створювали свої електронні кабінети, за допомогою яких й відбуватиметься подання документів.

Цьогоріч вступники можуть подати до 9 заяв, але лише на 4 спеціальності. Також біля кожної заяви необхідно відзначити пріоритетність 1-9. Подання заяв на навчання за контрактом не обмежується.

Строки проведення творчих конкурсів, іспитів та співбесід:

Творчі конкурси проводяться у кілька сесій з 17 до 26 липня включно.

Вступні іспити проводяться з 21 до 26 липня включно.

Співбесіди проводяться з 21 до 23 липня включно.

Нагадаємо, вчора, 25 липня, о 18:00 закінчилась реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження до електронних кабінетів додатків до документів про повну загальну середню освіту.

Додамо, вступники, які отримали рекомендації, повинні були виконати вимоги до зарахування на місця державного замовлення до 18.00 години 25 липня, а також подати письмову заяву про виключення з конкурсу на інші місця державного замовлення. 

Зарахування цієї категорії вступників за державним замовленням відбувається не пізніше 12.00 години 26 липня. Зараховані особи впродовж 26 липня виключаються з конкурсу на інші місця державного замовлення;

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12.00 години 05 серпня;

Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням проводиться не пізніше 12.00 години 07 серпня. Зарахування вступників на навчання за рахунок цільових пільгових державних кредитів та за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт) проводиться не пізніше 30 вересня 2017 року.

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб на основі повної загальної середньої освіти здійснюється не пізніше 18 серпня.

Як повідомляло Гал-інфо, від 23 липня запрацював мобільний додаток, за допомогою якого вступники можуть відслідковувати статус своїх заяв і результати конкурсів.

Нагадаємо, вступна кампанія розпочалась 12 липня. Цьогорічний обсяг держзамовлення становить 212 тис. 970 місць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ