Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні Верховна Рада працюватиме понаднормово

Сьогодні, 31 травня, Верховна Рада продовжила час своєї роботи до 20 години. Про це „Гал-info” повідомив народний депутат, член фракції „Наша Україна” Володимир В‘язівський.
 За його словами, відповідну пропозицію вніс головуючий на засіданні ВР Адам Мартинюк і її підтримали 320 народних депутатів.
Водночас В‘язівський додав, що станом на 18 годину Верховна Рада продовжує розглядати зміни до законів по СОТ. Після цього депутати збираються розглядати зміни до закону про вибори.
Нагадаємо, що 27 травня Президент, прем'єр-міністр та голова Верховної Ради домовилися про проведення дострокових парламентських виборів 30 вересня.
Перед цим Верховна Рада 29-30 травня мала ухвалити три пакети документів, що мали забезпечити законодавчу базу для виходу з кризи, оскільки на цих два дні Президент призупинив дію свого Указу про розпуск Верховної ради.
Разом з тим, Президент Віктор Ющенко продовжив строк чинності Верховної Ради ще на 1 день, 31 травня.
Сьогодні, перебуваючи з робочим візитом у Хорватії, Глава держави заявив, що в разі, якщо Верховна Рада не прийме до кінця робочого дня всі необхідні законопроекти, то він видасть Указ про проведення перевиборів через 60 днів.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ