Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні відбудеться урочисте відкриття капітально відремонтованої ділянки автодороги Сколе-Славське

Сьогодні, 6 листопада, відбудеться урочисте відкриття капітально відремонтованої ділянки автодороги Сколе-Славське, довжиною 8,2 км. Про це повідомила прес-служба Львівського обласного виборчого штабу кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Кошти, у сумі 20 млн грн, на ремонт цієї важливої для розвитку туристичної інфраструктури Львівщини дороги, були виділені урядом з ініціативи Юлії Тимошенко.

На наступний, 2010 рік, заплановано завершити капітальний ремонт двох інших ділянок автомобільної дороги Сколе-Славське, загальна довжина якої становить 24 км, а відтак - повністю здати її в експлуатацію. На це заплановано виділити з держбюджету ще 33 млн грн.

До того ж наступного року будуть продовжені роботи з перебудови моста через р. Опір на автомобільні дорозі Сколе-Славське з введенням його в експлуатацію.

Нагадаємо, згідно з регіональною угодою, яку підписано між Львівською областю та урядом Тимошенко, на реалізацію програми реконструкції автомобільних доріг державного та місцевого значення Львівщини уряд цього року зобов’язався виділити 38 млн грн, з яких 31 млн грн вже надійшов на Львівщину. Ці кошти призначені саме на реконструкцію, капітальний, поточний ремонт доріг міжміського сполучення.

«Реконструкція автомобільної дороги Сколе-Славське є пріоритетним завданням для нашої області, адже Славське сьогодні перетворюється на визнаний туристичний центр, який приваблює на Львівщину туристів не лише з України, але й з сусідніх країн Європи. Мені приємно також відзначити, що наші домовленості з урядом реально працюють, а не залишаються на папері. Без сумніву, в цьому основна заслуга Юлії Тимошенко, яка персонально опікується всім, що відбувається сьогодні на Львівщини, і демонструє при цьому державницький підхід до вирішення регіональних проблем», - заявив перший заступник голови Львівської облради, член Координаційної ради виборчого штабу Юлії Тимошенко на Львівщині Роман Ілик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ