Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відбулось відкриття новозбудованої котельні Львівської філармонії (ФОТО)

Сьогодні відбулось відкриття новозбудованої котельні Львівської філармонії. Як повідомив під час прес-конференції директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп, вартість котельні – 1 мільйон 740 тисяч гривень, крім цього ще 150 тисяч гривень коштувало оформлення документації. Всі ці кошти надійшли з обласного бюджету.
За словами начальника управління культури ЛОДА Галини Дорощук, така котельня є свідченням європейського рівня забезпечення інфраструктури. Вона також повідомила, що завершується реконструкція котелень у кінотеатрі «Львів» та театрі ляльок.
Нова котельня Львівської філармонії працює з 15 жовтня і, як повідомив директор «Теплотехнічного сервісу» (фірми, яка виконувала роботи), за цей час жодних збоїв у роботі не було. Він повідомив, що нові котли витрачають у 4-5 разів менше енергії.
Львівська філармонія стала першою культурною установою у Львівській області, у якій збудовано нову котельню в рамках державної програми енергозбереження.
Нагадаємо, що Львівська філармонія мала серйозні проблеми з опаленням, стара котельня опалювала лише зал, до того ж вона була вибухонебезпечна.

























Підготувала Наталія КУЗЬО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ