Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні втрат серед бійців АТО немає

Втрат серед бійців сил АТО сьогодні не було, - інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

Оперативна обстановка в районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала. Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів, проте вдень рівень ворожої вогневої активності відносно знизився. З початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по наших оборонних укріпленнях. Більшість цих обстрілів відбулась ще до світанку та на Донецькому напрямку. Артилерію та інше озброєння, яке заборонене Мінськими угодами, ворог сьогодні не застосовував.

Приморський напрямок. Тут окупанти один раз порушували перемир'я. Зокрема, одразу після опівночі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї противник обстріляв один з наших опорних пунктів в районі Гнутового.

Донецький напрямок. На цій ділянці лінії бойового зіткнення незаконні збройні формування ще вночі відкривали вогонь по позиціях сил АТО у південному передмісті Авдіївки, неподалік Опитного та в районі Зайцевого. Використовували найманці гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, подекуди били з озброєння БМП.

Луганський напрямок. На цій частині фронту проросійські озброєні банди також порушували сьогодні перемир'я лише один раз. Відбувся цей обстріл вже о другій половині дня неподалік селища Кряківка, де бойовики відкривали вогонь по підрозділах ЗС України з автоматичних станкових гранатометів та БМП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ