Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Соснівський «Рочин» зіграє у Кубку України проти ОДЕКа

У середу, 19 квітня, соснівський «Рочин» зіграє перший чвертьфінальний матч Кубку України серед аматорів. Суперником «Рочина» буде одна з найсильніших команд Рівненщини – ОДЕК з Оржева. Початок матчу в Оржеві – 17:00. Матч відповідь відбудеться уже через тиждень, 26 квітня, у Соснівці на домашній арені «Рочина».

Чвертьфінальна пара «ОДЕК» - «Рочин», мабуть, є найсильнішою на цій стадії плей-офф. Обидва суперники уже далеко не перший рік виступають у чемпіонаті України серед аматорів і встигли гучно про себе заявити на цьому рівні. Сказати, що обидві команди достойні одна одної, не сказати нічого. Якщо відверто, та ця пара виглядає однією з найсильніших на цій стадії, а відтак від цих матчів виграють лише вболівальники. Немає сумнівів у тому, що у цих матчах вони побачать те, за що і люблять гру мільйонів.

І «Рочин» і «ОДЕК» буквально кілька днів тому провели матчі чемпіонату України серед аматорів. «Рочин» з рахунком 0:2 на виїзді поступився «Чайці», а рівняни з рахунком 1:0 на виїзді обіграли «Ковель-Волинь». Зважаючи на це, настрій у гравців «ОДЕКА» буде дещо кращим, однак чемпіонат України і Кубок України – різні змагання. У Кубку України, а тим більше на стадії чвертьфіналів, права на грубу помилку не буде ні в кого. Протистояння буде складатися з двох матчів, а відтак буде важливо продумати стратегію саме на два поєдинки.

Нагадаємо, «Чайка» з Петропавліської Борщагівки стала першим півфіналістом Кубка України серед аматорів, оскільки «Колос» з Зачепилівки вирішив знятися зі змагань. В інших чвертьфінальних парах між собою сильнішого визначатимуть ФК «Львів» та СКК «Демня», а також «Нова Поліція» (Кропивницький) та «Вікторія» (Миколаївка).

Очікується, що попри виїзний поєдинок, соснівський «Рочин»  не залишиться без підтримки своїх вболівальників. Клуб уже традиційно організовує виїзд вболівальників на важливі поєдинки. Матч в Оржеві винятком не стане.   

Кубок України серед аматорів. Чвертьфінал. Перший матч

«ОДЕК» (Оржів) – «Рочин» (Соснівка)

Арбітр: Солов'ян О.М. (Київ)

Асистенти арбітра: Лапицький О.С.(Київ) Парасунько О.В. (Київ)

Резервний арбітр: Мамчур Н.П. (Рівне)

Спостерігач: Найко О.Г.(Тернопільська)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ