Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Соціальні маршрути у вихідні коштуватимуть 2 гривні – мер Львова

Соціальні маршрути №1, №3 та №5 працюватимуть у Львові і у вихідні. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий сьогодні, 28 лютого, під час виїзного брифінгу, повідомила прес-служба ЛМР.

«На прохання мешканців, ми готуємо документи, аби продовжити рух маршрутних таксі: соціальних у вихідні дні за ціною 2 грн, інших – до 24.00 години. Управління транспорту зараз вивчає таку пропозицію мешканців. Автобуси на соціальних маршрутах нові, вони дуже комфортні, якість сервісу набагато краща. Вони можуть працювати і у вихідні дні, але за комерційними цінами. Ми також говоримо про максимальний час продовження руху маршрутів, щоб до 24.00 год львів’яни мали можливість нормально їздити містом. Наступний крок – це єдиний квиток, над яким ми зараз працюємо. Стимулятором є Євро, але це вигода і для самих мешканців», - зазначив мер Андрій Садовий.

Нагадаємо, торік місто купило 16 нових автобусів, які працюють на соціальних маршрутах №3 та №5. Цього року місто в рамках ЄВРО 2012 вже отримало 15 нових автобусів, 7 з яких направлено на маршрут №11, який курсує від готелю «Львів» до ТЦ «Ашан», 4 автобуси використано на соціальний маршрут №1, з Сихова до Національного університету імені Івана Франка, ще 4 – на соціальний маршрут №3, від Рясного до центру міста.

Як розповідає міський голова Андрій Садовий, наступну партію нових автобусів місто має отримати у квітні. Це буде 13 автобусів, серед яких передбачена 1, так звана, гармошка, решта – 12-метрові.

Нагадаємо, у Львові є 23 перевізники і 72 маршрути, на яких працює 840 автобусів. Щодня містом їздить понад 130 одиниць електротранспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ